Patrik Brants

Patrik Brants - Sverige

Marathonløper 

 

"Att tillhöra Altra Nordic teamet är för mig ett privilegium och Altra har verkligen infriat alla mina förhoppningar när det gäller innovation och prestation. Modelluppdateringarna som gjorts det senaste året är helt fantastiska, när det gäller skor för både trail och väg. Skorna blir lättare och mer hållbara utan att på något sätt påverka Altras filosofi när det kommer till #embracethespace eller #zerolimits. Helt enkelt gör dem mina fötter lyckligare.

 

Eftersom min primära distans är maraton är jag alltid i behov av en sko som ger mig tillräckligt med respons under dessa 42,2 km samtidigt som jag är på jakt efter en perfekt kombination av vikt och känsla för att få den där känslan att vara snabb och lätt. Här verkligen Altra lyckats med Escalante och Escalante Racer. Båda skorna har funnits på mina fötter under förra årets maraton tävlingar och kommer göra så även 2019.

 

Med tanke på den framåtanda som finns inom Altra kommer jag inte bli förvånad om det både dyker upp nya fantastiska uppdateringar av dessa skor 2019 samt även nya modeller som lägger sig mellan Escalante och Altras snabbaste sko Vansih-R. Vanish-R är en otrolig intervallsko och jag använder även den på tävlingar upp till 10 km.

 

De gånger jag springer trail använder jag alltid Superior som är Altras lättaste trailsko, den ger mig den respons och känsla jag är ute efter.
 

Ser fram emot att fortsätta göra mina fötter glada genom att bära de mest skonsamma skorna jag använt och kan lova att de kommer hjälpa mig att nå de mål jag satt upp under 2019."  - Patrik

 

Favoritskor:

Produkten finns på lager.
Produkten är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundtjänst på kundservice@getvital.se för förväntat leveransdatum.
Produkten måste beställas från leverantör.
Produkten finns på externlager
Produkten är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Produkterna beställs från vår leverantörslager.
Obekräftat - Kontakta kundtjänst för närmare information.