Patrik Brants - Sverige

 

2017 har varit ett år med ordet Maraton på mina läppar. För att vara förberedd på bästa sätt är det viktigt att springa med skor som jag trivs med och som är skonsamma mot min kropp. Här har verkligen Altra Escalante varit en skänk från ovan. En lätt, följsam och skonsam sko som jag använt mycket både på träning och tävling. Den ihop med Altra Torin med mer dämpning och är en perfekt sko för längre träningspass samt lugna återhämtningsrundor.

 

Året började med att jag ställde upp i Atea Mälarmaraton. Jag vann på nytt personbästa 2:38:07 efter att ha sololöpt i 40 km. På fötterna bar jag Altra Escalante.

Som förberedelse inför mitt stora mål för året Berlin Marathon fick jag möjligheten att springa Jönköping Maraton. Även detta lopp lyckades jag vinna efter att ha passerat först tvåan i loppet och senare även ledaren med 5 km kvar. Båda två var helt slut medan jag hade krafter kvar i benen. Är helt övertygad om att mina Altra One gjorde min resa mer skonsam och behaglig.

Den 24 september stod jag på startlinjen inför Berlin Marathon och känslan var otrolig. Lyckades göra mitt livs lopp och klockan stannade på 2:34:57 när jag korsade mållinjen. Även denna gång med Altra One på fötterna.

Jag har redan provat Altras nya One v.3 och även om den skiljer sig ganska mycket från föregångaren är jag helt säker på att detta kommer bli min halvmarathon/maraton sko framöver i kunkurrens med Altra Escalante.

Jag springer även traillopp upp till 50 miles och de skor jag föredrar är Altra Superior. Jag ser mycket fram emot att testa King MT som är en mer aggressiv sko än Superior och perfekt när det blir riktigt lerigt på stigarna.

2018 kommer det flera nyheter och uppdateringar som är intressanta, en av dem är Altra Vanish-R som är en sko utmärkt för nya rekord på kortare distanser med en vikt så låg som 111g.

 

Patrik rekomenderar dessa skor:

Produkten finns på lager.
Produkten är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundtjänst på kundservice@getvital.se för förväntat leveransdatum.
Produkten måste beställas från leverantör.
Produkten finns på externlager
Produkten är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Produkterna beställs från vår leverantörslager.
Obekräftat - Kontakta kundtjänst för närmare information.